Članak

Počinje prodaja 1.583 Vladine limuzine

Ova odluka donesena je u cilju sprovođenja programa ekonomskih ušteda i politike Vlade Srbije o odgovornom upravljanju sredstvima u javnoj svojini

Vlada Republike Srbije uskoro će započeti prodaju 1.583 putnička vozila koja su u svojini države, a čiji su korisnici državni organi, javne službe i javne agencije, kao i Uprava za zajedničke poslove republičkih organa, prenosi novinska agencija Patria. 

Na parkingu ispred Palate „Srbija“ izložene su limuzine koje već privlače znatiželjne prolaznike. Od do sada procijenjenih vozila, najveću početnu cijenu će imati luksuzni Audi, koji je donedavno koristio smijenjeni direktor Službenog glasnika Radoš Ljušić, a kojeg se odrekla Jelena Trivan čim je stupila na funkciju.

Ova odluka donesena je u cilju sprovođenja programa ekonomskih ušteda i politike Vlade Srbije o odgovornom upravljanju sredstvima u javnoj svojini.

Vlada prodaje 241 vozilo više i srednje kategorije, starosti manje od sedam godina, 360 vozila srednje kategorije starijia od sedam godina i 982 vozila srednje i niže kategorije starijia od sedam godina.

#Region