Članak

Glavaš platio reklamu za širenje mržnje na Facebooku

-Pogledajte ovu njušku i uvijek imajte na umu kako je njegova mržnja prema hrvatskom rodu i državi Hrvatskoj, jedinica mjere zla i zločinačke politike prema vlastitoj domovini..., stoji u Glavaševoj o

Branimir Glavaš ponovo širi mržnju preko Facebooka. No, ovoga puta je i - oglašava. Podsjećamo, Glavaš je preko službene Facebook stranice, koju moderira njegov sin Filip, pokrenuo hajku protiv Milorada Pupovca, javlja Index.hr, prenosi novinska agencija Patria.

-Pogledajte ovu njušku i uvijek imajte na umu kako je njegova mržnja prema hrvatskom rodu i državi Hrvatskoj, jedinica mjere zla i zločinačke politike prema vlastitoj domovini..., stoji u Glavaševoj objavi.

Ova se poruka jučer pojavila u news feedu i onima koji nisu "lajkali" Glavaševu Facebook stranicu. Egida "sponsored", odnosno "sponzorirano", odaje da su moderatori Glavaševe stranice, ne bi li dosegli što veći broj šovinističke publike, odlučili svoju hajku protiv Pupovca pretvoriti u plaćeni oglas.

Koliko je Glavaša koštalo oglašavanje ovog poziva na linč nažalost nije moguće procijeniti, s obzirom da korisnici Facebooka sami odlučuju koliko novca žele uložiti u reklamiranje svojih objava.

#Region