Članak

Bivši selektor BiH Ćiro Blažević proslavio 80. rođendan

Miroslav Blažević se rodio 10. februara 1935. u Travniku u Bosni i Hercegovini, a bivši selektor reprezentacije BiH rođendan je proslavio u jednom zagrebačkom kafiću u društvu prijatelja

Miroslav Blažević se rodio 10. februara 1935. u Travniku u Bosni i Hercegovini, a bivši selektor reprezentacije BiH rođendan je proslavio u jednom zagrebačkom kafiću u društvu prijatelja, pišu hrvatski mediji, prenosi Patria.

- Ćiro, na tortu smo stavili jednu svjećicu jer nemamo aparat za gašenje požara - čestitao je Ćiri Blaževiću, u svom stilu, Stanko Eskolić, bivši stolnotenisač i generacijski najbliži slavljeniku na proslavi 80. rođendana trenera svih trenera.

U organizaciji Tomislava Židaka, skupilo se puno hroničara koji su Ćiru Blaževića pratili tokom njegove velike karijere. Od doajena HRT-a Bože Sušeca, velikana SN-a Branka Stipkovića i Antuna Samovojske pa do mlađe garde novinara. Ćiri se telefonski javio i Zdravko Mamić.

- Nije mi se javio Davor Šuker i jako sam žalostan zbog toga. No, on ni svom ocu ne čestita rođendan, samotnjak je i takav će i umrijeti, izjavio je Ćiro.

 

#Region