Članak

Ljubavni jadi: Banjalučanin nožem ganjao djevojku jer ga je prevarila s prijateljicom

Ljubavni jadi Banjalučanina dodatno su bili podgrijani i alkoholom, nakon čega je odlučio da uzme nož i povrijedi dvije djevojke

Romansa dvije djevojke iz  Budve i Bara umalo nije okončana tragedijom kada je početkom prošle sedmice Banjalučanin A. Ž. (26), nožem po Budvi jurio dvije prijateljice, javile su vijesti.me, prenosi novinska agencija Patria.

A.Ž. se dohvatio noža kada je saznao da ga je njegova djevojka ostavila zbog toga što je ušla u vezu sa istopolnom osobom. 

Ljubavni jadi Banjalučanina dodatno su bili podgrijani i alkoholom, nakon čega je odlučio da uzme nož i povrijedi dvije djevojke. Težak incident  se dogodio  u jednoj pekari u blizini zgrade policije u Budvi, gdje se mladić sreo sa djevojkama. 

U pekari je prvo došlo do žučne rasprave između A.Ž. i bivše djevojke, a u koju se uključila i njena prijateljica.

Razjareni mladić je, kako su ispričali očevici, prvo ošamario djevojke, a potom je iz džepa izvadio nož, kojim je vitlao i prijetio da će ih ubiti. Vidjevši da se situacija otrgla, djevojke su istrčale iz pekare i krenule  da bježe ka stanici policije, gdje su dozivale pomoć.

Za njima je trčao i Banjalučanin sa nožem...

Teži incident ili  tragediju spriječili su policajci, koji su istrčali iz zgrade, a onda su lako i brzo savladali mladića i oduzeli mu nož. A.Ž. je određen jednomjesečni pritvor. 

#CrnaHronika