Članak

U pucnjavi u Splitu ubijeno troje ljudi

Pukom srećom nisu ozlijeđene dvije osobe koje su se našle na mjestu pucnjave

(Patria) - Iako je brzom reakcijom nakon pucnjave jedan muškarac prevezen u KBC Split liječnici ga nisu uspjeli spasiti. Preminula je i treća žrtva splitskog ubojice, doznaje se u KBC Split.

Grad na Marjanu iza 15 sati uznemirila je rafaljna paljba. U njoj je mladić odjeven u crno pucao u dvojicu muškaraca i na mjestu ih usmrtio dok je treću osobu ozlijedio. Unatoč brzoj intervenciji, liječnici ranjenoj osobi nisu uspjeli spasiti život. 

Reporter N1 Hari Kočić neslužbeno doznaje da se ubojica i žrtve međusobno poznaju, a otprije su poznati i policiji.

U splitskim Skalicama uhapšena je osoba osumnjičena za trostruko ubojstvo.

Dvadeset specijalaca trčalo je dok su ljudi ležali na ulici s rukama preko glave. Policajci su priveli mlađu mušku osobu i odvezli.  Iako se ranije pojavila informacija da je osumnjičenik za ubistvo uhapšen ta se informacija pokazala netačnom. Naime, iz policije su potvrdili da je došlo do hapšenja, ali nisu htjeli precizirati je li riječ o osumnjičeniku za ubistvo. Ispostavilo se da nije, a ostaje neodgovoreno pitanje ko je prva uhapšena osoba.

Pukom srećom nisu ozlijeđene dvije osobe koje su se našle na mjestu pucnjave u osobnom automobilu. Naime, jedan metak pogodio je njihov auto, ali njih nije ozlijedio.

#Region