Članak

Prosinečki o ostanku na klupi BiH: Vidjet ćemo u narednim danima

Nakon teškog poraza od Helena dio Zmajeva na čelu s Robertom Prosinečkim stigao je danas na Međunarodni aerodrom u Sarajevu

(Patria) - Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je sinoć u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo od reprezentacije Grčke u Atini rezultatom 2:1.

Nakon teškog poraza od Helena dio Zmajeva na čelu s Robertom Prosinečkim stigao je danas na Međunarodni aerodrom u Sarajevu direktnim letom iz prijestolnice Grčke – Atine.

“Rekao sam to jučer da mi je bilo čudno da istu formu nismo ponovili za par dana. Vidjet ćemo kakvi su razlozi toga. Na kraju smo i dobro prošli. O mom ostanku ili odlasku ćemo vidjeti u narednim danima. Vidjeli smo da ne možemo napraviti isti rezultat. Pokušali smo promijeniti ritam svega ali nismo dobili što smo tražili. Protiv Finske smo igrali dobro, govorilo se da smo našli i alternativu za Džeku, ali vidi se koliko nam on fali upravo protiv Grčke”, kazao je Prosinečki.

Od fudbalera su u Bosnu i Hercegovinu su samo stigli Kenan Pirić i Eldar Čivić ostali su u privatnom aranžmanu odletjeli iz Atine.

#Sport #Reprezentacija #Nogomet