Članak

Lucky Market od 9. do 18. jula ispred SCC-a

(Patria) - Julsko izdanje Lucky Marketa u organizaciji Asocijacije kreativaca, sa sloganom „Čitaj knjigu“, održava se ispred Sarajevo City Centra od 9. do 18. jula.

(Patria) - Julsko izdanje Lucky Marketa u organizaciji Asocijacije kreativaca, sa sloganom „Čitaj knjigu“,  održava se ispred Sarajevo City Centra od 9. do 18. jula.

Lucky Market - mjesto susreta kreativaca i razmjene ideja, u svom open air  Education izdanju posvećen je svima koji pored kreativnog i unikatnog rada, vole knjige.

Lucky Market je smješten na platou Sarajevo City Centra, u bijelim pagodama gdje se može pronaći široka ponuda naslova romana, eseja i knjiga za djecu do vjerskih knjiga i stručne literature, sa zajedničkim ciljem poticanja čitanja.

Pored knjiga, stalni članovi Asocijacije kreativaca spremili su za sve koji vole modu, baggy haljine, kožne tašne i kaiševe, henna design, nakit, home decor... Za organski usmjerene, u ponudi su domaći med i preparati od meda, a za mališane drvene mozgaonice.

Asocijacija kreativaca u svom ljetnom izdanju Lucky Marketa slavi knjigu, kao i one koji je pišu i one koji je čitaju. Čitanje ujedinjuje, proširuje horizonte, pomaže nam da otkrijemo daleke krajeve i tako prevladamo geografske i mentalne granice.

Želeći svima da se otisnu na fantastična putovanja čitanjem, sa Lucky Marketa poručuju: „Proživite jedan dan drugačiji od ostalih, dođite i družite se s kreativcima i knjižarima!“

 

#Lifemagazin