Objavljeno u kategoriji Biznis na 09.05.2019 12:32:00

Srećka 'Piratsko blago' igraču iz Sarajeva donijela dobitak od 50.000 KM

Foto Lutrija BiH

(Patria) - Srećke iz ponude Lutrije Bosne i Hercegovine nastavljaju donositi sreću i vrijedne novčane dobitke. Nedugo nakon što je “KEŠ SREĆKA” Zlatna ribica igraču iz Begovog Hana donijela dobitak od 20.000 KM, ovog puta srećka “Piratsko blago” usrećila je igrača iz Sarajeva koji je osvojio dobitak od 50.000 KM.

U prijepodnevnim satima 8.5.2019. godine u Lutriju Bosne i Hercegovine javila se sretna dobitnica kako bi naplatila ovaj nevjerovatni dobitak. U kratkom razgovoru saznali smo da je dobitak došao sasvim nenadano.

“Redovan sam igrač svih igara Lutrije BIH. Sasvim slučajno sam kupila srećku u ovom objektu na Slatkom ćošetu jer moje sretno uplatno mjesto je u Ferhadiji. Najviše preferiram igrati TV Bingo i redovan sam igrač kako crvenih tako i žutih binglo listića”, izjavila je dobitnica.

Na pitanje šta će učiniti sa osvojenim novcem, dobitnica je kazala da će otplatiti jedan dio kredita, te će ostatak novca usmjeriti za školovanje djece ali i planira otputovati na neke destinacije koje do sada nije mogla priuštiti. Navedena srećka kupljena je na uplatno-prodajnom mjestu Lutrije BiH u Sarajevu na Baščaršiji - Slatko ćoše.

Za sve one koji još nisu okušali svoju sreću, to mogu učiniti u vanrednom izdanju TV Binga koje će se održati u srijedu 15. maja na programu Federalne televizije, sa početkom u 20:10
sati. Pored redovnih dobitaka, u vanrednom kolu TV Binga igrači mogu osvojiti i brojne dodatne novčane dobitke od 5.000 do 20.000 KM. 

Web stranicu novinske agencije Patria možete pratiti i putem aplikacije za Android