Članak

Nezaboravan zabavni program za najmlađe starogradske klizače

Dječija radosna lica bila su dokaz koliko su zadovoljni današnjim iznenađenjima na klizalištu

SARAJEVO, (Patria) - I ovog vikenda Starogradska bajka i Rhinostop HOT klizalište ponudili su nezaboravan zabavni program za najmlađe starogradske klizače. Ovaj put organizovane su Igre na ledu za djecu školskog uzrasta. Profesionalni animatori osmislili su nekoliko odličnih igara (crveno/zeleno svjetlo, zaleđive, kipovi i drugim) za klizače početnike. Tako da su kroz zabavan način mališanima upotpunili slobodno vrijeme. Događaj je privukao veliki broj djece sa roditeljima, a svi koji su učestvovali dobili su i prigodne poklone.

Dječija radosna lica bila su dokaz koliko su zadovoljni današnjim iznenađenjima na klizalištu, a roditelji pokazali oduševljenje da njihovi mališani, a i oni zajedno sa njima već mjesec dana besplatno kližu u srcu Starog Grada.

Da podsjetimo, Trg Oslobođenje - Alije Izetbegović je ove zime već više od mjesec dana pravi raj za velike i male ljubitelje klizanja, ali i za sve one koji na kvalitetan način žele da ispune svoje slobodno vrijeme. S obzirom da je ostalo još 15-ak dana do zatvaranja Starogradske bajke pozivamo sve one koji se do sada nisu okušali u klizanju da posjete ledenu oazu, ali i pogledaju raznovrsnu ponudu koju nude kućice pored Rhinostop HOT klizališta.

#Lifemagazin