Članak

Panika u Tbilisiju: Poplava oslobodila lavove, vukove i medvjede

Najmanje pet osoba izgubilo je život u poplavama koje su u noći subotu na nedjelju pogodile glavni grad Gruzije Tbilisi, a dio stanovnika nestao je u bujicama, izvijestili su u nedjelju gruzijski medi

Najmanje pet osoba izgubilo je život u poplavama koje su u noći subotu na nedjelju pogodile glavni grad Gruzije Tbilisi, a dio stanovnika nestao je u bujicama, izvijestili su u nedjelju gruzijski mediji, prenosi novinska agencija Patria.

Gruzijska policija je u Tbilisiju pokušavala uloviti divlje zvijeri koje su se zbog poplava koje su uništile gradski zoološki vrt razbježale po ulicama grada, prenose ruski mediji. Među odbjeglim životinjama je i šest tigrova, šest lavova i osam medvjeda. Ukupno je pobjeglo više od 30 opasnih životinja a neke su se utopile u poplavama koje su pogodile zoološki vrt, prenosi RIA novosti.

Policija je kod dječje bolnice ustrijelila šest vukova, a građane je pozvala da ne napuštaju domove kako ne bi stradali, javio je kanal Rustavi 2. Na području zoološkog vrta pronađena su i tijela tri osobe.

#Svijet