Članak

IZBORI

Komšić podržao kandidata DF za gradonačenika Bosanske Krupe Edvina Alijanovića i kandidate za gradsko vijeće

(Patria) - Predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić posjetom Bosanskoj Krupi i DF-ovoj lokalnoj organizaciji podržao je kandidata DF-a za gradonačenika Bosanske Krupe Edvina Alijanovića i kandidate za gradsko vijeće Bosanske Krupe.

“Tu smo danas da podržimo Edvina i naše kandidate. Naravno da nam je cilj da ostvare što bolji rezultat, i naravno da im vjerujemo. Poruka koju želim da uputim sa ovog mjesta jeste da se nadamo da građani Bosanske Krupe vjeruju našim kandidatima onoliko koliko im mi vjerujemo. Dakle, riječ je o ljudima koji su, neko u kraćoj a neko u dužoj političkoj karijeri dokazali da znaju, da su čestiti, da su pošteni i da mijenjaju stvari na način kako to prije svega odgovara građankama i građanima Bosanske Krupe”, rekao je Komšić.

“Znaju da su u svom gradu prije svega posvećeni tome cilju a ne nekoj odgovornosti prema stranci. Dakle odgovorni su prije svega građanima, i to je ono za što se zalažemo kao stranka, i to je ono što želimo na svakom dijelu teritorije Bosne i Hercegovine gdje nastupamo ne samo na ovim lokalnim izborima nego i u svakom izbornom ciklusu”, kazao je Komšić.

“Preporučujem naše kandidate kao pouzdane, vrijedne i čestite osobe, kao osobe koje imaju energije da stvari u Bosanskoj Krupi dovedu na jedan viši nivou i da riješe sve ove probleme koji muče ovaj grad, o kojima smo pričali, da se prije svega riješe pitanja poput deponije truje koja ljude, te pitanja bespravne gradnje. Mi smo tu da ispunjavamo očekivanja ne samo ljudi koji će glasati za ovu listu ili za Edvina, nego da ispunimo i očekivanja čak i onih koji nisu glasali za nas”, zaključio je Komšić.

#Izbori2024 #BosanskaKrupa #EdvinAlijanović #DF #LokalnaOrganizacija #Gradonačelnik #GradskoVijeće #Građani #Stranka #IzborniCiklus #DeponijaTruje