Članak

DORTMUND

Turska sjajnim golovima savladala Gruziju

Turci su sa 3:1 očekivano savladali Gruziju, u okviru prvog kola Grupe F.

(Patria) - Selekcija Turske večeras je na "Signal Iduna Parku" u Dortmundu na najbolji mogući način započela Evropsko prvenstvo u Njemačkoj.

Turci su sa 3:1 očekivano savladali Gruziju, u okviru prvog kola Grupe F.

U vodstvo ih je u 25. minuti sjajnim golom doveo Mert Müldür. Dvije minute kasnije moglo je biti i 2:0, ali je gol Yildiza poništen zbog milimetarske nedozvoljene pozicije.

Ipak, slavlje Turaka nije potrajalo, jer je već sedam minuta kasnije Gruzija izjednačila, a strijelac je bio Georges Mikautadze. Bio je to prvi - historijski gol Gruzije na Eurima.

Za novo vodstvo Turske novim sjajnim golom pobrinuo se u 65. minuti Arda Güler. A tačku na "i" stavio je Kerem Aktürkoğlu nakon kontranapada u sedmoj minuti nadoknade.

U drugoj utakmici Grupe F večeras od 21 sat igraju Portugal i Češka.

#EURO #EvropskoPrvenstvo #fudbal #Gruzija #Njemačka #Turska #sport

Coin Recovery Specialists IS THE BEST BITCOIN AND CRYPTO RECOVERY COMPANY.

It was such a huge relief when I was able to recover our cryptocurrency funds with the help of Coin Recovery Specialists , my husband and I had invested in a fake crypto investment platform that cost us $137,000 a few months back. I came to know about Coin Recovery Specialists through the help of my colleague at work who had benefited from the service of Coin Recovery Specialists . I’m truly grateful there is such a wonderful team who is out there helping cryptocurrency scam victims to recover their money.
If you are ever in need of their services, you can easily reach them via Email:
E-mail: ( [email protected] ) Or WhatsApp ( +447442036436 )

Truly amazing service!