Članak

OPREMLJENI MODERNIM SADRŽAJIMA

Centrotrans predstavio novih sedam autobusa

Kompanija Centrotrans predstavila je sedam novih autobusa u svojoj floti, čime dodatno pojačava predanost pružanju sigurnih, udobnih i učinkovitih usluga prijevoza putnika.

(Patria) - Kompanija Centrotrans predstavila je sedam novih autobusa u svojoj floti, čime dodatno pojačava predanost pružanju sigurnih, udobnih i učinkovitih usluga prijevoza putnika.

Novi autobusi uključuju luksuzni Neoplan Skyliner, kapaciteta 78 sjedećih mjesta, prvi takve vrste u našoj temlji, četiri MAN R10 autobusa i dva minibusa Isuzu, idealna za manje grupe putnika.

"Ovi su autobusi poznati po svojoj iznimnoj kvaliteti, udobnosti i sigurnosnim karakteristikama, te osiguravaju putnicima putovanje sa stilom i udobnošću.

Nabavkom novih autobusa Centrotrans nastavlja strategiju pružanja premium usluga svojim vrijednim klijentima, partnerima i putnicima", poručuju iz ove kompanije.

- S ponosom uvodimo ove nove autobuse u našu flotu. Cilj nam je kontinuirano poboljšavati kvalitetu naših usluga i unaprijediti cjelokupno iskustvo putnika.



Sedam novih autobusa predstavljaju našu predanost pružanju sigurnog, pouzdanog i udobnog prijevoza za naše putnike - rekao je predsjednik Uprave Centrotransa Safudin Čengić.

Novi autobusi opremljeni su modernim sadržajima, uključujući udobna sjedala, klimatizaciju i sisteme za zabavu u vozilu, USB priključcima, Wi-Fi-jem, kako bi putnici imali ugodno putovanje.

Također se pridržavaju najviših sigurnosnih standarda, osiguravajući putnicima bezbrižnost tokom putovanja.

Do ovog momenta ukupno je nabavljeno devet autobusa vrijednosti gotovo 5,2 miliona KM, a u toku je realizacija kupovine 11 autobusa za prigradski prijevoz putnika.

Tokom 2024. godine Centrotrans će kupiti ukupno 33 autobusa, od čega 11 autobusa za međunarodni i vanlinijski prijevoz i 22 za gradski prijevoz putnika, za šta će se izdvojiti sredstva od 9,5 miliona KM.

Centrotrans poziva putnike da na sljedećem putovanju iskuse udobnost novih autobusa.

#ekonomija #Biznis #Centrotrans #Sarajevo