Članak

UDRUŽENJA

Sidran pružio podršku 'Čuvarima Bosne': Čuvajmo je, Bosnu, našu majku domovinu!

(Patria) - Udruženja građana "Čuvari Bosne" koje je nedavno osnovano, a koje je već iskazalo visok stepen zainteresiranosti za demokratizaciju BiH na svojoj Facebook stranici objavili su da su predstavnici ovog udruženja posjetili akademika Abdualha Sidrana, koji im je dao podršku u radu.

“U posjetu mi dođoše Čuvari Bosne, odvažni, hrabri i odlučniji nego ikad! U pravo vrijeme rodi se udruženje simboličnog naziva, ali jedine ispravne misije - OČUVANJE NAM JEDINE, SUVERENE I JEDINSTVENE BOSNE I HERCEGOVINE.


Obradovah se posjeti i zaključih da sam i ja Čuvar Bosne! U želji da ih ohrabrim za daljnji rad i još veći moral im dam, kao što oni meni dadoše želju za ozdravljenjem, poklonih im pjesmu Himna Bosne, neka je koriste i promoviraju kroz svoje djelovanje. Čuvajmo je, Bosnu, našu majku domovinu!”, stoji u objavi.

"Čuvari Bosne" zajednica su koja je posvećena očuvanju bosanske političke kulture i promicanju demokratskih vrijednosti.

„U ovom uzbudljivom trenutku, kada se pridružujete našem udruženju, želimo izraziti iskrenu dobrodošlicu i radost zbog zajedničkog angažmana u ostvarivanju naše misije. "Čuvari Bosne" nije samo udruženje, već i domaćin inspiracije, raznolikosti i saradnje“, navode iz Udruženja.

#AbdulahSidran #Akademik #ČuvariBosne #demokratizacijaBosne #BiH