Članak

Uhapšena majka: U zamrzivaču pronađena tijela dvoje djece

Majka, čije ime nije objelodanjeno, nije bila u stanu kada su sudski izvršitelji i policija bili u njenom domu, ona je kasnije ispitana u jednom od susjednih stanova i uhapšena

Žena iz Detroita uhapšena je nakon što su u njenoj kući u zamrzivaču pronađena tijela dvoje djece, saopštila je danas policija, prenosi novinska agencija Patria. 

Sudski izvršitelji pronašli su tijela dječaka i djevojčice tokom izvršenja naloga za iseljenje u apartmanskom kompleksu u Detroitu, prenio je ABC NEWS.

Prema riječima šefa policije Džejmsa Krega, pronađena su tijela dječaka starog oko 11 i djevojčice stare oko 14 godina, a autopsija će pokazati kako su oni preminuli.

Majka, čije ime nije objelodanjeno, nije bila u stanu kada su sudski izvršitelji i policija bili u njenom domu, ona je kasnije ispitana u jednom od susjednih stanova i uhapšena.

Još dvoje njene dece starih 11 i 17 godina pronađeni su u susjednom stanu i stavljeni pod zaštitu.

Komšinica Tori Šilds izjavila je da nije vidjela dvoje preminule djece oko godinu dana.

Djeca uhapšene žene nisu išla u školu, već ih je majka učila kod kuće da im se ne bi nešto dogodilo, izjavili su susjedi.

Uhapšena žena je živjela u apartmanskom kompleksu, u kome je lišena slobode, najmanje 10 godina, bila je nezaposlena, imala je novčane probleme i dug za neplaćenu kiriju.

#Svijet