Objavljeno u kategoriji Biznis na 08.04.2014 00:00:00

U Sarajevu svečano otvoren „Moj svijet“

Moj svijet rezultat saradnje tri domaće kompanije

Tri domaće kompanije BH Telecom, Moja banka i ASA grupacija u centru grada otvorile su multifunkcionalnu poslovnicu kako bi na taj način bili dostupni što većem broju građana, prenosi NAP.

Direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović kazao je da je ovo 51. telecom centar i da je njemu ovaj novootvoreni najdraži.

- Zajednička nit je što su ovo tri najuspješnije djelatnosti u BiH. Vjerujem da ćemo biti kompatibilni i u korist građana, a ovo je model pružanja više usluga u isto vrijeme – kazao je Rešidbegović.

Moderan ambijent ispunjava najnovije tehnološke standarde. Direktor Moje banke Mirza Hurem kazao je da su nastojali obogatiti ponudu svojih usluga, te su se odlučili na ovakav zajednički poduhvat.

- Slijedili smo moderne trendove poslovanja. Naša misija se nastavlja, a vizija ispunjava. Naša vizija dobiva puni sjaj. Domaće snage mogu i jesu garant napretka društvene zajednice – kaže Hurem.

Multifunkcionalan centar za sve buduće korisnike

Ovaj projekat imao je podršku i Općine Stari Grad i načelnika Ibrahima Hadžibajrića.

- Ove kompanije iskazale su interes da preuzmu dugovanja koja su ostala iza bivšeg zakupca ovog prostora Postbanke i mi smo na obostrano zadovljstvo došli do ovog danas  - kaže Hadžibajrić.

Poslovnica je svečano otvorena simboličnim puštanjem desetina balona u zrak. Prvim posjetiocima uručeni su prigodni pokloni, prenosi Patria.

Web stranicu novinske agencije Patria možete pratiti i putem aplikacije za Android