Objavljeno u kategoriji Sport na 08.04.2014 00:00:00

Sarajevo je klub kojem se ne može reći ne

Hadžibegić: Dobra struktura kluba

Robert Jarni najvjerovatnije više neće voditi FK Sarajevo, saznaje novinska agencija Patria iz izvora bliskih klubu s Koševa. Među imenima koja bi eventualno mogla zamijeniti hrvatskog stručnjaka spominje se i Faruk Hadžibegić, proslavljeni bh. trener s trenutnom adresom u Francuskoj.

Hadžibegić je u izjavi na novinsku agenciju Patria kazao da je Sarajevo klub koji se ne odbija, ali da ipak treba malo smiriti tenzije.

- Sarajevo je moj klub i volim ga najviše. Sarajevu se nikada ne može reći ne, ali koliko sam ja dobio informacije već u naredna dva dana Sarajevo će navodno tražiti trenera, a to je za mene premalo vremena da završim sve obaveze – kazao je Hadžibegić za NAP.

On je dalje napomenuo da i rezultati Sarajeva u posljednja četiri kola nisu toliko tragični, a da je vidljivo da je Sarajevo napravilo dobar posao.

- Klub se dobro strukturirao  tu više nema problema. Sada je potrebno naći mir i treba prevazići probleme, a onda kasnije rezultati dolaze sami od sebe – dodao je Hadžibegić. 


Web stranicu novinske agencije Patria možete pratiti i putem aplikacije za Android