Članak

Kolinda Grabar-Kitarović na inauguraciji će nositi haljinu s potpisom

Kako je javio RTL, haljinu za novu predsjednicu Hrvatske kreirala je zagrebačka kuća Moda Stolnik. Još uvijek nisu poznati svi detalji, ali Kolinda bi se na inauguraciji navodno trebala pojaviti u hal

Kolinda Grabar-Kitarović, novoizabrana predsjednica Hrvatske, ujedno i - kao što je poznato - prva žena na toj poziciji, u nedjelju na svojoj će inauguraciji nositi haljinu s potpisom domaćih dizajnera, pišu hrvatski mediji, prenosi patria.

Kako je javio RTL, haljinu za novu predsjednicu Hrvatske kreirala je zagrebačka kuća Moda Stolnik. Još uvijek nisu poznati svi detalji, ali Kolinda bi se na inauguraciji navodno trebala pojaviti u haljini plave boje.

Moda Stolnik osnovana je 1990. godine. Posebna se pažnja posvećuje odabiru visokokvalitetnih tkanina. Izrada svakog pojedinog modela izvodi se pod izravnim nadzorom kreatora, što omogućuje dodavanje ručno obrađenih detalja. Modeli se izrađuju kao unikati, ili u malim serijama.

Inače, predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić i članovi Dragan Čović i Bakir Izetbegović prisustvovaće sutra inauguraciji novoizabrane predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović u Zagrebu.

 

#Region