Objavljeno u kategoriji Biznis na 03.04.2014 00:00:00

Građanima koji imaju više polisa UNIQUA daruje poklone i popuste!

Više od 380.000 osiguranika širom BiH pokonilo povjerenje UNIQA osiguranju

Građani koji imaju dvije ili više polisa osiguranja u UNIQUA osiguranju od sada mogu besplatno dobiti članstvo u „Loyalty klubu“ koje donosi velike pogodnosti,  javlja bh. novinska agencija Patria (NAP).

Svi oni koji imaju dvije ili više polisa osigura automatski dobijaju pravo na UNIQA Loyalty karticu koja garantira, popuste na usluge privatnih zdravstvenih poliklinika iz UNIQA mreže, te mogućnost dobijanja poklona iznenađenja na mjesečnom nivou. Ena Omeragić, marketing menadžerica UNIQA osiguranja je za NAP kazala da su svojim predanim radom opravdali povjerenje koje su im klijenti poklonili.

- Ovim programom idemo još jedan korak naprijed i nagrađujemo to povjerenje - kaže Omeragić.

Kako je više od 380.000 osiguranika širom Bosne i Hercegovine svoje povjerenje poklonilo UNIQA osiguranju, odgovor ove kompanije je stigao u Loyalty klubu koji omogućava sklapanje polisa osiguranja pod najboljim uslovima i uz posebne nagrade i pogodnosti.

- Moguće je ostvariti popuste do 20 posto na zaključivanje polisa osiguranja od nezgode, dobrovoljnog zdravstvenog i osiguranja stana ili kuće, te putnog zdravstvenog osiguranja. Korisnici polise osiguranja motornih vozila mogu iskoristiti evropsku asistenciju ''Pomoć na cesti'' u 41 zemlji Evrope, dok korisnici polise životnog osiguranja imaju mogućnost preventivnog pregleda u jednoj od 11 privatnih zdravstvenih poliklinika iz UNIQA mreže – navode iz ove osiguravajuće kuće.

 


Web stranicu novinske agencije Patria možete pratiti i putem aplikacije za Android