Članak

Dragan Mektić: Korištena je eko pjena na Ukrini

Provod bivšeg ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića na pjena partyju na rijeci Ukrini razbjesnio je vlast u Republici Srpskoj

(Patria) - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske osudilo je upotrebu hemijskih sredstava u prirodnim vodotocima, a što je, kako se navodi u saopštenju iz ministarstva, zabilježeno proteklog vikenda na rijeci Ukrini od strane neodgovornih pojedinaca.

Provod bivšeg ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića na pjena partyju na rijeci Ukrini razbjesnio je vlast u Republici Srpskoj te je naložena istraga ovog slučaja, ali kako nam je potvrdio sam Mektić riječ je o eko pjeni.

"Korištena je eko pjena na biljnoj bazi Eurolajn koja je bezbjedna za sva živa bića", kazao je Mektić.

On je inače poznat po otvorneoj kritici prema vlastima u RS-u i politici Milorada Dodika, tako da je istragu bilu i realno očekivati. Posebno jer su i pojedini mediji i političari iz RS-a ušli u određenu borbu sa Mektićem.

Pored neriješenih ubistava, korupcije, nepotizma i nelegalne gradnje, vlast u RS ekspreno je naredila istragu u vezi bezopasne zabave. Ovo je još jedan u nizu dokaza politikantsva i ličnih motiva Dodika i njegove vlasti da se obračunava s neistomišljenicima.

 

#BiH #DraganMektić