Članak

Mnogo zabave i novčanih dobitaka uz večerašnje vanredno kolo TV Binga

Iz Lutrije BiH navode kako svoje društveno odgovorno djelovnje iskazuju podrškom brojnim projektima.

Lutrija BiH povodom svog rođendana, pripremila je četvrto po redu ovogodišnje vanredno kolo igre na sreću TV Bingo, a izvlačenje brojeva je večeras u direktnom prijenosu na programu FTV-a sa početkom u 20:10 sati. Pored redovnih novčanih dobitaka, deseteraca i peteraca, te Jackpota od 430.000,00 KM, rođendansko vanredno kolo TV Bingo donosi i dodatne vrijedne
novčane dobitke.

U večerašnjem vanrednom kolu TV Binga igrači će imati mogućnost da osvoje i 1 X 50.000,00 KM, 2 X 30.000,00 KM, 3 X 10.000,00 KM, 4 X 5.000,00 KM i 5 X 2.000,00 KM.

Žuti bingo listići za večerašnje vanredno kolo TV Binga mogu se pronaći na svim uplatno-prodajnim mjestima Lutrije Bosne i Hercegovine, kao i kod ovlaštenih zastupnika.

Prodaja žutih listića, kao i slanje SMS poruka, trajat će danas do 17:00 sati. U igri za dodatni fond dobitaka, igrači mogu učestvovati i slanjem SMS poruka sa serijskim brojem listića, na brojeve telefona 091 412 601 (BH Telecom) i 063 888 71 (HT Eronet).

Lutrija BiH u okviru svog društveno-odgovornog djelovanja u večerašnjem vanrednom kolu TV Binga ugostiti će članove Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka i finansijski podržati njihovo djelovanje.

„Lutrija BiH već od ranije podržava rad Roditeljske kuće i bili su uz našu djecu.Iskreno smo zahvalni što se ova saradnja nastavlja i dalje te što ćemo biti gosti TV Bingo Showa. Zadovoljstvo mi je reći da će se među gostima naći članovi Udruženja iz cijele FBiH“, rekao je Fikret Kubat, direktor Udruženja.

Iz Lutrije BiH navode kako svoje društveno odgovorno djelovnje iskazuju podrškom brojnim projektima. Podrškom Udruženju Srce za djecu oboljelu od raka, kako navode iz Lutrije BiH, potvrđuju svoje konstantno interesovanje i brigu prema najosjetljivijim kategorijama društva.

#Lifemagazin