Članak

Dačić tvrdi, Grabar-Kitarović demantira da se susrela sa srbijanskim šefom diplomatije

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i šef diplomatije Ivica Dačić imao je niz kraćih susreta sa visokim zvaničnicima iz regiona i svijeta uoči početka 74. zasjedanja Skupštine UN

(Patria) - Iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije danas je saopćeno da je šef diplomatije Ivica Dačić imao je niz kraćih susreta sa visokim zvaničnicima iz regiona i svijeta uoči početka 74. zasjedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u New Yorku, među kojima je i susret sa predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar - Kitarović. Međutim, iz Ureda predsjednice Hrvatske navode da nije održan bilateralni sastanak hrvatske predsjednice i srpskog ministra vanjskih poslova Ivice Dačića.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i šef diplomatije Ivica Dačić imao je niz kraćih susreta sa visokim zvaničnicima iz regiona i svijeta uoči početka 74. zasjedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u New Yorku, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije.

Kako je navedeno u saopštenju, u sjedištu Ujedinjenih nacija Dačić se susreo i imao kraće razgovore s predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović, hrvatskim šefom diplomatije Gordanom Grlićem Radmanom i predsjedavajućim Predsjedništva BiH Željkom Komšićem.

Odmah su reagovali iz Ureda predsjednice Hrvatske.

#Region