Članak

Čongradin: Hvala Šešelju jer je skrenuo pažnju javnosti na genocid u Srebrenici

Novinarka lista Danas Snežana Čongradin zahvalila se lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju što je skrenuo pažnju javnosti na genocid u Srebrenici

BEOGRAD, (Patria) - Novinarka lista Danas Snežana Čongradin zahvalila se lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju što je skrenuo pažnju javnosti na genocid u Srebrenici.

Čongradin je tako odgovorila šefu poslaničke grupe radikala na prijetnje smrću i uvrede koje joj je uputio na jučerašnjoj sjednici Skupštine Srbije jer zločin u Srebrenici zove genocidom, a njen odgovor objavljuje Danas.

"On vozi, dakle, džipa, dok ja imam par dinarčića u džepu. I ne samo ja, naravno, već 90 odsto građana u ovoj zemlji… Osuđeni ratni zločinac, ratni profiter i politička hulja danas vozi džipa, 24 godine posle genocida u Srebrenici, dok većina ljudi grca u siromaštvu i dalje biva izložena najbrutalnijom medijskoj i svakoj drugoj manipulaciji iz srca državnog aparata, kako bi se ratni i tranzicijski profiteri zaštitili i ostali na privilegovanim položajima. To vam je pravo stanje danas u Srbiji.Kompletan tekst dostupan" piše Čongradin.

Kompletan tekst dostupan na web sajtu Danas.rs

#Region