Članak

Novo iz Oaze: Domaći čaj i funkcionalne vode

Oaza Vitality oduševit će vas kombinacijom šumskih jagoda i aloe vere, a u svom sastavu ima B2, B6 i Cink.

TEŠANJ, (Patria) - Jedan od najvećih domaćih proizvođača vode, tešanjska kompanija Oaza, na tržište je lansirala dva nova, inovativna proizvoda - domaći čaj i funkcionalne vode. Potpuno novi koncept napitaka koji će, ljubiteljima domaćeg i prirodnog, probuditi sva čula.

„Iza nas je intenzivnih 14 mjeseci rada na ovim proizvodima. Kompletan tim ljudi u čijem su sastavu bili vrhunski eksperti i tehnolozi potrudili su se da naprave proizvode koji će biti ponos Oazine porodice. Ne krijemo radost zbog prvih reakcija naših kupaca i potrošača koji smatraju da će ove inovacije osvojiti bosanskohercegovačko i zapadno tržište", istakao je Armin Hrvić, direktor kompanije Oaza.

Zdrav način života od sad podrazumijeva i tri okusa Oaza funkcionalih voda; Vitality, Care i Immuno koji u svom sastavu sadrže prirodne arome iz ekstrakta voća i čaja i imaju nisku energetsku vrijednost. Sve funkcionalne vode sadrže kompleks vitamina i minerala kao i čisto voće sa biljkama iz prirode, dobijeno procesom maceracije. Konzumacijom pola litra ovih Oaza voda unosite 50% dnevnih potreba vitamina koji ovi proizvodi sadrže.

Oaza Vitality oduševit će vas kombinacijom šumskih jagoda i aloe vere, a u svom sastavu ima B2, B6 i Cink.

Oaza Care je mix šljive i zelenog čaja obogaćena B7, B3, B5, B6 i vitaminom C, dok je Immuno mješavina limuna i melise, sa dodatkom Cinka, B6 i vitamina C.

Još jedan novi proizvod koji se već nalazi na policama trgovina je i Oaza domaći čaj dobijen cijeđenjem svježih biljaka sa savršeno uravnoteženim spojem okusa voća i čaja. Inovativni koncept sa pravim čajem, manje šećera, potpuno prirodnim sokom voća, intenzivnog i bogatog okusa dolazi u tri kombinacije; brusnica i crni čaj, breskva i čaj šipka, i genijalni trio limun, kamilica i med.

Uzeto samo najbolje iz prirode i pretočeno u neodoljivu kombinaciju okusa garancija je da će Oazin domaći čaj i funkcionalne vode biti vaš najvjerniji ljetni saveznik.

#Biznis