Objavljeno u kategoriji Biznis na 25.04.2019 10:23:00

Novo iz Klasa: Savijače sa bogatim nadjevom u tri okusa i visokoproteinski hljeb u novom pakovanju

Foto: AS Holding

SARAJEVO, (Patria) - Bosanskohercegovačka kompanija Klas d.d. Sarajevo kontinuirano radi na proširenju svog asortimana, a u skladu sa strateškim opredjeljenjem da ponudi kvalitetnije i
unaprijeđene proizvode, Klas je na tržište plasirao novi, duboko zamrznuti proizvod – Savijače, te već poznati Visokoproteinski hljeb u novom, praktičnijem pakovanju sa načinom zatvaranja koji produžava njegovu svježinu.

Klasove Savijače su zamrznuti proizvod, a proizvedene su sa bogatim nadjevom i to u tri varijante okusa: vanilija i šumsko voće, marelica i sir, te crna čokolada, saopćio je AS Holding.

Savijače su idealno rješenje za desert izvanrednog okusa, a zbog jednostavne i brze pripreme postaju vrhunski kulinarski doživljaj za cijelu porodicu. Savijače su dostupne u
prodajnim objektima, na odjelu zamrznute hrane, širom Bosne i Hercegovine.

Postojeći Visokoproteinski hljeb, koji je za kratko vrijeme postao omiljeni proizvod potrošača, Klas d.d. Sarajevo je isti poboljšao i vjernim kupcima ga ponudio u novom pakovanju.

Visokoproteinski hljeb proizveden je od sojinog brašna i pšeničnih mekinja, sa sjemenkama lana, susama, suncokreta, zobenih i ječmenih pahuljica. Idealan je za sportiste, vegetarijance i sve koji žele reducirati količinu unesenih ugljikohidrata i zdravije se hraniti.

Ovaj hljeb Klas trenutno distribuira u široj regiji Sarajeva i Mostara, a plan je da ga se uskoro plasira i na teritoriju cijele Bosne i Hercegovine.


Web stranicu novinske agencije Patria možete pratiti i putem aplikacije za Android