Članak

ZIM novi sponzor zeničkog Čelika

Ni iz NK "Čelik" nisu krili zadovoljstvo što će se, nakon kratke pauze, saradnja sa Zeničkom industrijom mlijeka tradicionalno nastaviti.

SARAJEVO, (Patria) - U službenim prostorijama nogometnog kluba Čelik iz Zenice potpisan je sponzorski ugovor između renomirane i društveno odgovorne zeničke firme ZIM i NK Čelik.

Ugovor su potpisali direktor ZIM- a Amer Bektaš i direktor NK Čelik Ismet Đugum.

Iz ZIM-a su istakli da su oni, kao društveno odgovorna kompanija, uvijek bili na strani sporta i na strani najboljih. Navode kako su prepoznali kvalitet ovog kluba i vjeruju da je ovo novi početak jedne duge i uspješne saradnje, saopćio je AS Holding.

"Sigurni smo kako će naši prirodni i domaći proizvodi biti dobar saveznik sportistima i njihovom načinu života koji iziskuje pojačan fizički napor. Želimo biti uz njih na putu do samog vrha“, izjavio je Amer Bektaš.

Ni iz NK Čelik nisu krili zadovoljstvo što će se, nakon kratke pauze, saradnja sa Zeničkom industrijom mlijeka tradicionalno nastaviti.

"Kvalitet ZIM-ovih proizvoda poznat je širom naše države, a NK Čelik je na putu uspona i povratka na najviše mjesto na ljestvici uspjeha u nogometu. Kvalitet ZIM-a i NK Čelik će u budućnosti
osvajati tržište BiH i promovirati uspjeh Zenice", izjavio je generalni direktor NK Čelik Ismet Đugum.

#Biznis