Članak

Dio prihoda od prodatih ulaznica Željo usmjerava za liječenje dječaka Maka

Utakmici će prisustvovati i 900 osnovaca sa područja Sarajeva, Goražda i Srebrenice koji će bodriti Plave

(Patria) - Prodaja ulaznica za susret 27. kola BHT Premijer lige BiH između Željezničara i FK Krupe, započet će sutra u 10 sati. Vršit će se u Shopu FK Željezničar, a od 14 sati i u prodajnim kućicama ispred stadiona. Ulazak na južnu tribinu koštat će 5 KM, na sjevernu – 8 KM, a na istočnu 10 KM. Ulaz na zapadnu tribinu košta 20 KM. Dječije ulaznice za Sjever i Istok plaćat će se po 3 Km.

Odlukom NS/FS BiH južna tribina će biti zatvorena, ali obzirom da su ulaznice odštampane prije Odluke, ulaznice za južnu tribinu će biti u prodaji. Sa istima će se moći ući na sjevernu tribinu. Navijači sa sezonskim ulaznicama za južnu tribinu utakmicu će biti u mogućnosti pratiti sa sjeverne ili istočne tribine. Na stadionu će biti otvorena četiri ulaza za Sjever (2,3,4,5), dva ulaza za Istok (2,3), jedan ulaz na Zapad.

Utakmici će prisustvovati i 900 osnovaca sa područja Sarajeva, Goražda i Srebrenice koji će bodriti Plave. FK Željezničar donio je Odluku po kojoj će iznos od 1 KM od svake ulaznice biti proslijeđen na račun za liječenje Maka Hasića, sedmogodišnjeg dječaka koji je obolio od rijetkog i agresivnog karcinoma Burkittov limfom.

Utakmica se igra u subotu u 20 sati!

#Sport