Objavljeno u kategoriji Biznis na 11.04.2019 14:56:00

U Sarajevu međunarodni sajam namještaja s humanitarnim karakterom

Foto Patria

(Patria) - U Sarajevu je otvoren 3. Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije - SARAJEVO4WALLS koji se već treću godinu zaredom održava i to od 11. do 14 aprila, u olimpijskoj dvorani Zetra H.A.Samaran.

Najveći sajam ove vrste u Bosni i Hercegovini se ove godine realizuje na većoj površini i sa većim brojem izlagača. Tako će svoje proizvode i usluge predstaviti preko 100 izlagača iz Bosne i Hercegovine i inostranstva koji izlažu na preko 10.000 kvadratnih metara prostora. Izlagači se predstavljaju sa širokim asortimanom namještaja, bijele tehnike te svih programa za uređenje enterijera i eksterijera.

U sklopu sajma će u petak, 12.04. sa početkom u 19h biti održana i panel diskusija pod nazivom "Namještaj kao proizvod u fokusu profesionalnog i stručnog djelovanja sa
različitih aspekata pozicija radnih zadataka i aktivnosti" na kojoj će učešće uzeti eminentni stručnjaci iz domena arhitekture, drvne industrije, obrazovanja i poslovanja.
Specijalna komisija će dodijeliti i nagrade nejsupješnijim izlagačima i to za inovativnost, dizajn i funkcionalnost proizvoda te uređenje sajamskog prostora.

Ovogodišnji SARAJEVO4WALLS ima i humanitarni karakter kroz koji će podržati projekte koji se realiziraju putem TV emisija "RODITELJSKA KUĆA"  i "ISPUNI MI ŽELJU". Model prikupljanja sredstava će biti kroz naplatu simbolične ulaznice od 2KM. Takođe, tokom sajma će biti organizirane i razne pogodnosti i sniženja u rasponu od 5-
50% te mnogi drugi sadržaji. Sajam Sarajevo4Walls je podržan od strane Ministarstva privrede Kantona Sarajevo

Web stranicu novinske agencije Patria možete pratiti i putem aplikacije za Android