Članak

Samsung predstavio novu generaciju Galaxy S telefona

Predstavljena su tri nova nosiva uređaja, pametni sat Galaxy Watch Active, Galaxy Fit narukvice i Galaxy Buds.

SARAJEVO, (Patria) - Proslavom deset godina od lansiranja prvog Galaxy S uređaja, kompanija Samsung Electronics uvela je novu liniju vrhunskih pametnih telefona: Galaxy S10. Najnoviji Samsung mobilni uređaji predstavljeni su na gala manifestaciji u San Francisku.

Sa četiri jedinstvena uređaja, linija Galaxy S10 osmišljena je da zadovolji specifične potrebe današnjeg tržišta pametnih telefona, tako da potrošači mogu učiniti više od onoga što žele. 

Svaki uređaj pruža iskustvo nove generacije u kategorijama koje potrošače najvišeinteresuju: revolucionarne inovacije na ekranu, kameri i performansama.

Predstavljeni su novi mobitel Samsung Galaxy S10, tri nova nosiva uređaja pametni sat Galaxy Watch Active, Galaxy Fit narukvice i Galaxy Buds slušalice, te nova mobilna linija Galaxy Ford.

Kao dokaz decenije inovacija, Galaxy S10 dizajniran je za one koji žele vrhunski pametni telefon sa snažnim performansama, te postavlja standarde za novu generaciju mobilnih iskustava. Za korisnike koji traže moćan uređaj, Galaxy S10 + sadrži sve specifikacije - od ekrana, kamere, do performansi i postavlja ih na viši nivo. Galaxy S10e je napravljen za one koji žele sve premium mogućnosti u jednom uređaju na ravnom ekranu. 

Galaxy S10 5G je kreiran za one koji žele više  od svega i spremni su za najbrže dostupne i najmoćnije funkcije. 

Linija Galaxy S10 nudi potrošačima više izbora uz potpuno novi Dynamic AMOLED ekran, kamere nove generacije i inteligentne performanse.

“Od svog prvog lansiranja prije deset godina, serija Galaxy S predstavlja vrhunsku inovaciju - nudi potrošačima nevjerovatno iskustvo i mogućnost pronalaženja uređaja koji im odgovara, rekao je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Odjela za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics. 

“Galaxy S10 se temelji na tom nevjerovatnom naslijeđu i donosi inovacije u ekranu, kamerama i performansama. Sa četiri vrhunska uređaja, Samsung koristi deceniju vođenja industrije kako bi uveo novu eru pametne tehnologije“, kazao je DJ Koh.

#Biznis