Objavljeno u kategoriji Lifemagazin na 15.02.2019 12:53:00

Nikola Đuričko pred sarajevskom publikom 22. februara

Nikola Đuričko će zabavljati Sarajlije

SARAJEVO, (Patria) - Poznati glumac Nikola Đuričko dolazi u Sarajevo, a predstavit će svoj autobiografski stand up show "Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da ga pitate". Đuričko će se sarajevskoj publici predstaviti 22. februara u 20 sati u Domu mladih. 

Iako je, po sopstvenom priznanju, to sebi obećao za 40. rođendan, Đuričko sa zakašnjenjem od tri godine ispunjava rođendansku želju i publici daje priliku da o njemu sazna što do sada nije znala. Nikola će vam pričati zanimljive i duhovite priče vezane za njega i situacije u kojima se nalazio. 

Zašto je pao balet i zašto je morao nositi helanke, kako je izgubio četrdeset klinaca, šta je morao pjevati u prvom razredu, kako je u vojsci dobio dva nagradna izlaska u grad i za koliko je prodavao putovanja na Havaje samo su neke anegdote iz života Nikole Đurička koj će publika imala priliku čuti. Đuričko je u karijeri ostvario veliki broj zapaženih uloga na filmu, pozorištu i TV-u.

Ulaznice za predstavu se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba, na platou Skenderija, BKC, kao i u turističkoj agenciji Mondoco.

Web stranicu novinske agencije Patria možete pratiti i putem aplikacije za Android