Objavljeno u kategoriji Crna Hronika na 25.10.2014 17:20:51

Novi detalji istrage: Ubica pojeo neke dijelove Mirelinog tijela

Mirela i Aleksandar bili u vezi

Austrijski mediji objavili su nove šokantne detalje u vezi ubistva Mirele Batanović (20), porijeklom iz Bosne i Hercegovine, koju je u noći između 8. i 9. oktobra, u svom stanu, u blizini austrijskog grada Salzburga, nožem izbo njen dečko Aleksandar (20).

Kako prenose austrijski mediji, između ostalih i Javni radio-televizijski servis Austrije (ORF), ne radi se samo o okultno-ritualnom ubistvu, već se sumnja i na kanibalizam!

Prema navodima medija, Aleksandar je nakon ubistva na tijelo ubijene djevojke nožem urezao okultni simbol, a zatim i odsjekao i pojeo neke dijelove Mirelinog tijela.

Državno tužilaštvo u Salzburgu još nije ni potvrdilo niti demantovalo ove medijske navode, a rezultati psihološkog ispitivanja ubice, kao ni konačni rezultati obdukcije tijela ubijene još nisu poznati javnosti, prenosi NAP.

Mirelin ubica Aleksandar se od 20. oktobra nalazi u istražnom zatvoru, a u ponedeljak će ponovo biti izveden pred istražnog sudiju.

Mirela i Aleksandar su bili u vezi oko godinu i po dana, a nihovi prijatelji kažu da je bio bolesno ljubomoran. Ubica je porijeklom iz Rusije.

Web stranicu novinske agencije Patria možete pratiti i putem aplikacije za Android