Članak

Nijedno dijete bez paketića: Humanitarni koncert u srijedu

Za dobar provod svih prisutnih pobrinut će se bend ProRocks, a posjetioci će samim dolaskom na koncert imati priliku podržati projekat „Nijedno dijete bez paketića 2018“. Cijena ulaznica za humanitarn

SARAJEVO, (Patria) - Volonteri Udruženja "Ruku na srce“ pozivaju sve sugrađane da posjete humanitarni koncert koji će se održati u srijedu 28.11.2018. godine sa početkom od 20:30h u klubu Mr. & Mrs. CUE.

Za dobar provod svih prisutnih pobrinut će se bend ProRocks, a posjetioci će samim dolaskom na koncert imati priliku podržati projekat „Nijedno dijete bez paketića 2018“. Cijena ulaznica za humanitarni koncert iznosi 5,00 KM, a sav prihod od ulaznica iskoristit će se za pomenuti projekat.

Posjetioci će prilikom posjete koncertu također imati priliku i da dostave svoje donacije u vidu slatkiša, igračaka (koje ne moraju biti nove, važno je da su očuvane), grickalica, školskog pribora ili čak gotovih paketića.

"Veliku zahvalnost za organizaciju ovog humanitarnog koncerta dugujemo predstavnicima kluba Mr. & Mrs. CUE, jer su ustupili svoje prostorije za održavanje istog. Posebnu zahvalnost svakako dugujemo članovima benda ProRocks, koji su pozitivno odgovorili na naš poziv i pristali da doprinesu realizaciji projekta „Nijedno dijete bez paketića 2018“ na ovaj način. Pozivamo sugrađane da nam se pridruže, kako u zabavi, tako i u nastojanjima da i ove zime skupa izmamimo što veći broj osmijeha na licima najmlađih“, poručio je Faris Gurda, PR Udruženja „Ruku na srce“.

Iz Udruženja podsjećaju sugrađane da svoje donacije sve do 12. decembra 2018. godine mogu dostavljati na nekoliko punktova za prikupljanje u Sarajevu, a navedene lokacije mogu pronaći na web stranici www.rukunasrce.ba, kao i na zvaničnim profilima Udruženja na društvenim mrežama. Za sve one koji nisu u mogućnosti lično dostaviti svoj prilog, projekat mogu podržati i uplatom novčanih donacija na žiro računa Udruženja „Ruku na srce“ (1990490056036171, Sparkasse Bank), sa naznakom: Za akciju „Nijedno dijete bez paketića 2018“.

Za sve dodatne informacije o načinima doniranja članove Udruženja možete kontaktirati putem e-maila: [email protected], Facebook Fan Page-a Humanitarna organizacija studenata “ Ruku na srce “ ili broja telefona: +38761233233.

#Lifemagazin