Članak

Kojović: Kako smo osvojili glasove građana

Naša stranka je u Kantonu Sarajevo osvojila 26.190 glasova, što je dovelo na treću poziciju u Kantonu po broju osvojenih glasova.

SARAJEVO, (Patria) - Predsjednik "Naše stranke" Predrag Kojović kazao je na konferenciji za novinare da je kampanja te stranke „na ulici i od vrata do vrata“ urodila plodom.

Naša stranka je u Kantonu Sarajevo osvojila 26.190 glasova, na nešto više od 90 posto prebrojanih glasačkih listića. To je dovelo na treću poziciju u Kantonu po broju osvojenih glasova. 

"Ponosan sam na poruku koju smo nosili u ovoj kampanji, na ton i ponašanje svih naših kandidata“, rekao je predsjednik Naše stranke.

Kojović je rekao da je Naša stranka u odnosu na prošle izbore zabilježila porast za 200 do 250 posto na različitim nivoima vlasti. Stranaka će biti parlamentarna na svim nivoima vlasti, odnosno imat će najmanje po jednog zastupnika na svim nivoima, od kantona do Državnog parlamenta, piše Patria.

"Temeljni princip naše kampanje je, kao i uvijek do sada, bio direktan kontakt sa građanima na našim štandovima, obilasci naselja i akcije od vrata do vrata što sasvim sigurno zahtijeva i fizičku i psihičku snagu koju smo svi još jednom pokazali. Tako to rade oni koji se politikom bave jer im je stalo do građana", objasnio je nešto ranije Kojović na svom Facebook profilu.

#Izbori2018