Objavljeno u kategoriji Region na 18.10.2014 11:26:18

Hadžihafizbegović pušten na kućno liječenje

Slijedi oporavak bh. glumca

Kako javljaju hrvatski mediji bh. glumac Emir Hadžihafizbegović jutros je pušten iz bolnice u Slavonskom Brodu na kućno liječenje, prenosi bh. novinska agencija Patria.

Hadžihafizbegović je poručio kako se zahvaljuje medicinskom osoblju u Novoj Gradiški i Slavonskom Brodu, na profesionalnosti i maksimalnoj ljudskoj pažnji koju su pokazali prema njemu. U njegovoj pratnji bila je supruga.

Podsjećamo, Hadžihafizbegović je u nedjelju 12. oktobra na autocesti A3 kod Novske u mjestu Bročice doživio saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradala jedna ženska osoba. U nesreći je povrijeđen i popularni glumac koji je pretrpio povredu ruke i kičme. Kada je izašao iz stanja šoka, Hadžihafizbegović je kazao da nema nikakvu sliku, osim jednog tunela i mraka.

- Prije svega, želim izjaviti sućut obitelji gospođe Anice Kuduz. Osnovna misao koja kola mojom glavom je da je to nešto što me jako potreslo, ali, nažalost, ja nikakvu sliku ispred sebe nemam, osim jednog tunela, mraka. Ničega. To moje stanje, međutim, ničim ne umanjuje bol obitelji koja je izgubila jednog svog člana - rekao je glumac.

Iako se proteklih dana špekuliralo o podnošenju kaznene prijave protiv bh. glumca koji ima i hrvatsko državljanstvo, do danas nema zvanične potvrde o prijavi, piše Patria.

Web stranicu novinske agencije Patria možete pratiti i putem aplikacije za Android