Objavljeno u kategoriji Crna Hronika na 16.10.2014 11:08:26

U Osijeku nestao mladić iz Tešnja Josip Križanović

Križanović nestao u noći između subote i nedjelje

Josip Križanović (19) nestao je u noći između subote i nedjelje u Osijeku. Student prve godine osječkog ETF-a bio je u noćnom izlasku u Tvrđi do oko 2 sata. Nakon toga rekao je prijateljima da mu je dosta i da ide kući u Donji grad u Osijeku, prenosi novinska agencija Patria. 

- Prijatelj mi je poslao poruku da je Josip otišao kući i da krenem pred njega. Krenuo sam biciklom, no nisam naišao na njega. Od tada mu se gubi svaki trag. U Osijeku je tek tri tjedna - kazao nam je zabrinuti Josipov brat Danijel.

 Braća su rodom iz Tešnja u BiH, a stariji brat u Osijeku živi duže vrijeme u Cvjetkovoj ulici, kamo se i Josip najvjerojatnije zaputio nakon izlaska.

Nestali Josip visok je 187 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu i oči iste boje te ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Njegov profil uvršten je u Nacionalu evidenciju nestalih osoba i na internetu se može pogledati na adresi www.nestali.hr.

Ako netko ima bilo kakvu informaciju o nestalom brucošu, može to dojaviti policiji na besplatni broj telefona 192 ili doći u najbližu policijsku postaju, te putem e-maila na adresu nestali@nestali.hr. Isto tako sve informacije se mogu javiti Danijelu, bratu nestalog studenta, na broj telefona 095/8957308

 - Još uvijek nemamo nikakvih tragova, ni ništa.. Istraga traje - rekao nam je Josipov brat.

Apeliramo na MUP RH i ostale nadležne organe da se aktivnije uključe u proces istrage za nestalim Josipom.

Web stranicu novinske agencije Patria možete pratiti i putem aplikacije za Android