Objavljeno u kategoriji Region na 16.10.2014 09:58:34

Dodik platio autobuse za prevoz građana RS na doček Putina

Dodik: Također otputovao u Beograd

Ruski predsjednik Vladimir Putin danas stiže u službeni posjetu Srbiji, a u Beogradu će se zadržati svega šest sati, gdje će prisustvovati vojnoj paradi i položiti vijence na Groblje osloboditelja Beograda, prenosi novinska agencija Patria.

Putin će se odvojeno sastati s predsjednikom i premijerom Srbije Tomislavom Nikolićem i Aleksandrom Vučićem, a u Beograd je toputovao i novi stari predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Kako sazanje Patria Dodik je zainteresiranim građanima manjeg bh. entiteta platio put u Beograd, kako bi dočekali Putina. Tako je iz banja Luke krenulo i nekoliko autobusa u koje su smješteni oni koji žele putovati u Beograd.

Inače, Putinu je ovo treći posjet Srbiji, a mjere osiguranja u glavnom gradu Srbije bit će dosad nezapamćene. U Srbiju su jučer iz Rusije stigli prvi pripadnici Putinovog osiguranja, oko 150 specijalaca KGB-a, koji će brinuti o sigurnosti ruskog predjednika.

Međutim, to nije sve. Isto toliko članova imat će i delegacija koja s Putinom stiže u Beograd.

Sa šefom Kremlja u Beograd doputovat će i 20 članova njegovog osiguranja, a navodno da će ga čuvati i preko 80 najboljih srpskih snajperista.

 

 

Web stranicu novinske agencije Patria možete pratiti i putem aplikacije za Android