Objavljeno u kategoriji Biznis na 11.06.2018 11:45:20

Regeneracija širi poslovanje u Srbiju i Crnu Goru

Foto Regeneracija d.o.o.

VELIKA KLADUŠA, (Patria) - Kompanija Regeneracija d.o.o. Velika Kladuša nastavlja sa razvojem svog poslovanja u Bosni i Hercegovini, ali i zemljama regije, poput Srbije i Crne Gore.

“Na ovaj način, pokazujemo da nastavljamo održivo i uspješno širenje poslovanja vodeće bosanskohercegovačke kompanije iz oblasti proizvodnje i instaliranja uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda i izradu vodovodnih Sistema”, naveli su iz te kompanije, prenosi agencija Patria.

Kompanija Regeneracija d.o.o. posluje od 2005. godine i u ovom periodu izrasla je u lidera na tržištu BiH, kada je u pitanju proizvodnja u ovoj oblasti. Ističu da su posebno ponosni što su sa vlastitim proizvodima učestvovali u izgradnji velikog broja objekata širom Bosne i Hercegovine, ali i regije. “Time pokazujemo da je u Bosni i Hercegovini moguće razvijati proizvodnju, koja će biti konkurentna najvećim evropskim i svjetskim kompanijama iz ove branše”, navode.

“Od početka smo bili posvećeni cilju da u BiH razvijemo proizvodnju materijala i opreme koja ispunjava najoštrije standarde kada je u pitanju kvalitet, ali i zaštita okoliša”, dodaju iz kompanije Regeneracija d.o.o. Velika Kladuša.