Objavljeno u kategoriji Sport na 10.03.2014 00:00:00

Emir Spahić zaštitno lice ruske banke Sberbank BH

Spahić: Treba podržati mlade i promovirati sport

Fudbalska zvijezda Emir Spahić postao je zaštitno lice Sberbank BH. Saradnja je počela u kampanji i TV spotu za zamjenski kredit „Pravi potez“ u kojem je Spahić glavni protagonista, a čiji se početak emitovanja očekuje uskoro.

Zamjenski kredit  je koncipiran tako da omogući građanima lakše i jednostavnije servisiranje postojećih zaduženja uz brojne dodatne pogodnosti. Iz Sberbanke ističu da je saradnja sa kapitenom naše fudbalske reprezentacije Emirom Spahićem  nastala na obostrano zadovoljstvo.

- Osim promotivne kampanje, njegove aktivnosti podrazumijevaju i društveno korisnu akciju namijenjenu promociji fudbala i zdravog života kod najmlađe populacije - izjavio je Jasmin Spahić, direktor poslovanja sa stanovništvom i poduzetnicima u Sberbank BH.

U okviru promotivne akcije koja će trajati do kraja Svjetskog prvenstva u fudbalu klijenti osim zamjenskog kredita mogu dobiti i hipotekarni kredit po veoma povoljnim uslovima,  gratis mastercard kreditnu karticu, te niz drugih pogodnosti. U okviru ove akcije poklanja i personalizovani fudbalski dres u boji, veličini i sa natpisom po želji klijenta. O saradnji s Sberbank naš kapiten kaže:   

- Sa Sberbank sam dogovorio da u okviru ove kampanje odoberemo nekoliko škola fudbala kojima ćemo finansijski pomoći, ali im dodatno pokušati nabaviti opremu kako bismo poboljšali uslove njihovog treniranja i omogućili im da ostvaruju što bolje rezultate. Ja i moji partneri iz Sberbank vjerujemo u mlade ljude i ovo radimo za njih. Želimo ulagati u sport jer su sportisti najbolji ambasadori jedne zemlje. Želimo podržati i promovirati zdrav način života – kaže Emir.

Kako je istakao Vedran Peršić, vođa odjela Marketing i Komunikacije u Sberbnk BH pozivaju sve registrovane škole fudbala da se jave putem e-maila sponzorstva@sberbank.ba i dostave svoje projekte i ideje kako popularizirati fudbal među mladima.

 

  


Web stranicu novinske agencije Patria možete pratiti i putem aplikacije za Android