Članak

Ansambl Ornament organizuje humanitarni koncert za pomoć Ahmetu Bebaniću

Također, na svim prodajnim mjestima se mogu uplatiti i donacije za liječenje Ahmeta Bebanića. Ulaznice će na dan koncerta biti dostupne i u Društvenom domu Potoci.

MOSTAR, (Patria) - Ansambl Ornament organizator je humanitarnog koncerta za pomoć Ahmetu Bebaniću – Baraču, koji boluje od bolesti mijelofibroze krvi.

Koncert je zakazan za srijedu 18. aprila s početkom od 20 sati u društvenom domu u Potocima.

Nastupit će mostarski pjevači Adnan Jerlagić, Salem Sihirlić, Adnan Pajević, Anid Ćušić, Valentino Perutina, Mira Medan, Semir Hrbinić i Anel Ćorda. Specijalni gosti su Elmedin Kadrispahić i Belma Karšić. Voditelj programa je Adi Bebanić.

Kompletan prihod od prodatih ulaznica bit će usmjeren za Bebanićevo liječenje. Ulaznice se već mogu kupiti na prodajnim mjestima: Caffe Labud, Slastičarna Zlaja, Ceffe The Wall, Restoran Borik 1, Brijačnica Haris i TR Aldi u Potocima, zatim u restoranu Borik, Auto-servisu Begić i grillu Champion u Željuši, u TR B-Ajlina u Humima, TR Sanda u Prigrađanima, Biffeu Olimpijada i Petrol Caffe baru To Go u Salakovcu, TR Mujan u Podgoranima, Caffe kod Ahme u Lišanima, Caffe AMK u Livču, Pekari Ello u Vrapčićima, Studentskom hotelu Mostar i prostorijama Sportskog saveza Grada.

Također, na svim prodajnim mjestima se mogu uplatiti i donacije za liječenje Ahmeta Bebanića. Ulaznice će na dan koncerta biti dostupne i u Društvenom domu Potoci.

Donacije se od ranije mogu uplatiti i na žiro račun Ansambla Ornament 1606020000204007, kod Vakufske banke. 

Partneri koncerta su Grad Mostar, Restoran Borik, Alien Artmedia, Green i Securitas.

#Lifemagazin