Članak

Uhapšen 26-godišnjak koji je povrijedio dvije osobe u JP Ceste FBiH

Postoje osnovi sumnje da je isti dana 02.04.2018.godine u 11,15 sati u ulici Terezija, općina Centar Sarajevo, počinio navedena krivična djela na štetu S.E. i T.D. iz Sarajeva u JP Ceste FBiH.

SARAJEVO, (Patria) - Sarajevska policija u utorak u 15 sati uhapsila je F.K. rođen 1992. godine u Priboju, nastanjen u Sarajevu zbog dva krivična djela ubistvo u pokušaju i teška tjelesna povreda. 

- Postoje osnovi sumnje da je isti dana 02.04.2018.godine u 11,15 sati u ulici Terezija, općina Centar Sarajevo, počinio navedena krivična djela na štetu S.E. i T.D. iz Sarajeva u JP Ceste FBiH.

Obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevu, a F.K. je predat u Jedinicu za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici Odjeljenja za krvne, seksualne delikte i ratne zločine, Sektora kriminalističke policije, Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju pomenutih krivičnih djela.

Iz JP Ceste FBiH oglasili su se saopćenjem za javnost u kojem navode da se ovaj događaj ne može dovesti u vezu sa poslovanjem preduzeća. 

#CrnaHronika