Objavljeno u kategoriji Sport na 10.07.2014 00:00:00

Teletović se od danas oglašava i na Facebooku

Teletović: Zajdničkim snagama do Eura

Mirza Teletović, bh. košarkaš i član NBA ekipe Brooklyn Nets-a od danas putem njegove Facebook stranice plasirat će sve vijesti vezane za njegovu karijeru, piše novinska agencija Patria.

- Sve vijesti vezane za mene i moju karijeru u Brooklyn Netsima možete pratiti na mojoj stranici. Zahvaljujući mojim vjernim fanovima, prije svih Denisu Agoviću, te Anelu Ždraloviću, koji je, uz mnoge vas, noćima ostajao budan kako bi pratio moje utakmice, stranica je rasla iz dana u dan i danas broji više od 125.000 fanova – kazao je Teletović na Facebook stranici.

Dalje je dodao da su u svijetu društvene mreže bitan dio komunikacije sa navijačima, te je zbog toga odlučio da i sam aktivno učestvuje u interakciji sa fanovima.

- Uz objave na zvaničnom Twiter profilu, odlučio sam se oglašavati i na Facebooku. Stranicu ću uređivati lično ja, kao i moj PR tim, a itekako sam svjestan da će biti i pohvala i kritika u komentarima. Međutim, navijači su uveliko usmjeravali naš put u mnogim utakmicama i bez njih niko od nas ne bi bio ovdje gdje je sada. Zato, sve vaše pohvale i kritike su uvijek dobrodošle, a ja se nadam da ćemo zajedničkim snagama izboriti još jedan Euro, a onda i plasman u drugi krug, jer to smo svi zaslužili – napisao je Teletović.


Web stranicu novinske agencije Patria možete pratiti i putem aplikacije za Android