Objavljeno u kategoriji BiH na 14.06.2014 00:00:00

Spahić: Pokazat ćemo koliko smo sposobni, a naše misli posebno su uz žrtve poplava

Spahić: Dat ćemo sve od sebe

Pred sutrašnji historijski nastup reprezentacije BiH sa Argentinom na Svjetskom prvenstvu u Brazilu oglasio se i kapiten tima Emir Spahić, piše novinska agencija Patria. Naime, Spahić je poslao pismo svim navijačima i ljubiteljima nogometa u kojem ih ohrabruje i kaže da će svi momci u ekipi dati maksimum od sebe.

- Moji saigrači i ja lično smo spremni za nastup na najvećoj svjetskoj fudbalskoj smotri i mogu slobodno reći da jedva čekamo početak utakmice.Svima vama koji ste bili i koji ćete biti uz nas, uživo na stadionu, ili diljem svijeta uz tv. ekrane, kapiten ne može obećati sigurne pobjede i plasman u drugu fazu takmičenja, ali može da će svi naši reprezentativci uraditi sve da Bosnu i Hercegovinu predstave u najboljem svjetlu, te da cijeloj planeti pokažemo koliko smo mi Bosanci i Hercegovci sposobni i kvalitetni za najveće rezultate - napisao je Spahić.

On je dalje dodao da će posebno misliti na sve žrtve poplava u Bosni i Hercegovini.

- Naše misli su posebno uz žrtve poplava u Bosni i Hercegovini, te je sve ono što smo proživjeli sa našim narodom motiv da u sebi nađemo dodatnu snagu, strpljenje, znanje i koncentraciju da napravimo u Brazilu što bolji rezultat i barem na taj način uljepšamo svakodnevnicu onima koji su ostali bez svojih domova, imovine, sigurnosti. Svi kao jedan za našu Bosnu i Hercegovinu - dodao je Spahić prenosi Patria.


Web stranicu novinske agencije Patria možete pratiti i putem aplikacije za Android