Objavljeno u kategoriji BiH na 14.06.2014 00:00:00

Kenan Trebinčević vatreni navijač Zmajeva: Sa ljiljanima stigao u Rio

Kenanov brat postavlja zastavu na prozor hotela u Rio de Žaneiru

Kenan Trebinčević, autor knjige „The Bosnian List“ koja je već nekoliko mjeseci hit u Sjedinjenim Američkim Državama, a uvrštena je na listu najčitanijih knjiga u izboru Oprah Winfrey, stigao je u Rio de Žaneiro na meč reprezentacije, javlja bh. novinska agencija Patria (NAP).

- Ovdje smo sjajno prihvaćeni svi nas prepoznaju i viču Bosna, Bosna. Ima mnogo navijača iz cijelog svijeta i svi znaju za nas. Uprkos pričama, niti jednog trenutka se nismo osjetili nesigurnim. Atmosfera je sjajna. Vjerujem da se možemo nositi sa Argentinom. Bit će 1:1 - kaže Trebinčević 

Ovaj rođeni Brčak je vatreni navijač Zmajeva, i stigao sa bratom u Brazil kako bi dao podršku našim igračima u utakmici protiv Argentine. Njegova knjiga je istinit prikaz događaja i ratnih zločina u Brčkom, a naišla je na veoma dobre kritike američke javnosti i čitalaca.

Trebinčević je na društvenim mrežama objavio fotografije kako na prozore svoje hotelske sobe sa pogledom na Atlantik stavlja zastavu sa ljiljanima, prenosi Patria. 


Web stranicu novinske agencije Patria možete pratiti i putem aplikacije za Android