Objavljeno u kategoriji BiH na 07.06.2014 00:00:00

Tahirović: Valjda je kafa važnija od utakmice reprezentacije!

Tahirović: Bio pesimista po pitanju broja gledatelja

Rukometna reprezentacija BiH u dvorani „Mirza Delibašić“ u okviru baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru savladala je ekipu Islanda rezultatom 33:32.  U Skenderiji je „pao“ favorizovani Island, a rukometni Zmajevi su savladali goste veličanstvenom igrom i na krilima raspoloženog Nikole Prcea, piše novinska agencija Patria.

Revanš utakmica igra se 15. juna u Rejkjaviku. Inače, interesantno je da su rukometaši utakmicu igrali pred malobrojnom publikom, a vraćali su se iz minusa od četiri gola.

Iznenađujući mali broj gledatelja mnoge je iznenadio, a nešto ranije Enid Tahirović, nekadašnji golman reprezentacije danas je na Facebook profilu napisao da je pesimista.

-          Lagani pesimista što se tiče broja gledalaca na tekmi. Valjda je ovdje kafa bitnija od tekme reprezentacije – napisao je Enid, a njegova predviđanja su se obistinila.

Ipak, izabranici Dragana Markovića pružili su publici koja je došla u Skenderiju nezaboravan spektakl i patriotizam. Mnogi su večeras mogli naučiti kako se igra za dres sa bh. grbom. 


Web stranicu novinske agencije Patria možete pratiti i putem aplikacije za Android