Objavljeno u kategoriji Sport na 23.05.2014 00:00:00

Sejad Salihović dao podršku humanoj misiji Asocijacije sportskih novinara

Salihović se strpljivo slikao sa djecom

Sejad Salihović, bh. nogometni reprezentativac posjetio je prostorije Asocijacije sportskih novinara u Jordanskoj džamiji na Grbavici te tom priliko pružio svoju podršku humanoj misiji u kojoj sportski novinari sakupljaju pomoć i sve druge potrebne namirnice za područja pogođena poplavama u BiH, piše bh. novinska agencija Patria (NAP).

Salihović je došao u društvu Adisa Junuzovića koji je ranije ispred škole fudbala "Walter" uručio donaciju za humanitarnu pomoć.

Salihović i Junuzović u Asocijaciji sportskih novinara

Salihovićev dolazak izazvao je veliko interesovanje djece koja su se željela slikati i dobiti autogram. Sejo je i ovaj put strpljivo ispunjavao sve dječije želje.

Podsjećamo, Asocijacija sportskih novinara od samog početka pokrenula je humanitarnu akciju, te je do sada poslala desetine konvoja pomoći u Maglaj, zavidoviće, Orašje, Janju, Doboj...

Podršku su dali brojne javne ličnosti, a nekoliko bh. Zmajeva je uručilo vrijedne donacije. Između ostalih dolazio je Miralem Pjanić, Elvir Rahimić, Anel Hadžić, bivši reprezentativac Muhamed Konjić, bivši fudbaler FK Sarajevo Edin Šaranović i mnogi drugi, javlja Patria.  


Web stranicu novinske agencije Patria možete pratiti i putem aplikacije za Android