Objavljeno u kategoriji Biznis na 21.02.2014 00:00:00

Trening prezentacijskih vještina za menadžere

Hrupelj: Cilj je da ostvarite što sigurniju prezentaciju

Poznata profesorica fonetike i neurolingvističkog planiranja Zrinka Hrupelj narednog mjeseca će u Sarajevu održati trening prezentacijskih viještina, saopćeno je iz organizacije „Creativa“, koja je i inicijator projekta, prenosi bh. novinska agencija Patria (NAP).

- U savremenom poslovnom kontekstu vještina prezentiranja čini jednu od temeljnih kompetencija koja se traži kod gotovo svakog zaposlenika, neovisno o poziciji i vrsti posla. Proces učenja takvih vještina traje cijeli život. Cilj je da ostvarite što sigurniju prezentaciju, jasno prezentirate svoje ideje, znanja ili proizvode. Još jedan segment značajan za dobru prezentaciju je i verbalna i neverbalna komunikacija – saopćeno je iz organizacije na čijem je čelu Ema Borovina, psiholog koji također učestvuje u treningu.

Trening je namijenjen menadžerima svih nivoa, voditeljima projekata, voditeljima timova, stručnjacima, prodajnom osoblju kao i svima onima kojima su vještine prezentiranja i komuniciranja ključne u postizanju poslovnih i ličnih ciljeva. Trening uključuje teoretsku i praktičnu obuku, a održat će se 17. i 18. marta u Sarajevu.


Web stranicu novinske agencije Patria možete pratiti i putem aplikacije za Android