Članak

Četvero ubijeno, traje potraga za ubicom

Potraga za ubicom je u toku, javlja AP. Ubijeni su dva muškarca i dvije žene, čiji se indentitet i uzrast policija ne saopštava dok ne obavijesti rodbinu.

Četiri osobe su ubijene u jednoj kući u američkoj državi Ohaju, a jedna tinejdžerka je pronađena ranjena ispred te kuće, saopštila je policija u Kolambusu, prenosi novinska agencija Patria.

Potraga za ubicom je u toku, javlja AP. Ubijeni su dva muškarca i dvije žene, čiji se indentitet i uzrast policija ne saopštava dok ne obavijesti rodbinu. 

Prema navodima neimenovanog dežurnog u policiji, poslije dojave žrtve su pronađene u podrumu kuće, dok lokalni mediji pišu da su oni pronađeni na različitim mjestima unutar dvospratne zgrade. Policija nije navela ko bi mogao biti osumnjičeni, niti koji su njegovi motivi. 

-Unutra smo zatekli prilično groznu sliku, rekao je predstavnik policije Dejvid Sišilijan (Sicilian). 

Ranije je dežurni u policiji saopštio da je ispred kuće pronađena 16-godišnja djevojka za koju se vjeruje da nije teško ranjena. Ona je nakon zbrinjavanja u bolnici puštena, navodi AP. Mediji prenose i izjavu jednog od komšija da je jedna osoba viđena u ranim jutarnjim satima kako žurno izlazi iz kuće.

#Svijet