IZNENAĐENJA I ZA GOSTE

Klas partner SFF-a: Sarko medo dijelio zagrljaje, a Klasove djevojke slatke zalogaje

Objavljeno u kategoriji Lifemagazin na 12.08.2017 20:04:00

IZNENAĐENJA I ZA GOSTE

Klas partner SFF-a: Sarko medo dijelio zagrljaje, a Klasove djevojke slatke zalogaje

Objavljeno u kategoriji Lifemagazin na 12.08.2017 20:04:00

Slatki zalogaji za Sarajlije Slatki zalogaji za Sarajlije Slatki zalogaji za Sarajlije

Danas su Klasovi promoteri organizirali zanimljivu promociju na ulicama Sarajeva. Naime, u centru grada družili su se s najmlađom publikom Sarajevo Film Festivala. Medo Sarko "dijelio" je zagrljaje, a Klasove vrijedne djevojke slatke "Sarko zalogaje", prenosi agencija Patria.

Podsjećamo da je u godini u kojoj obilježava svoj 115. rođendan, prehrambena industrija Klas d.d. Sarajevo nakon deset godina pauze ponovo uz Sarajevo Film Festival, prvi i najveći filmski festival u Jugoistočnoj Europi. Osim podrške razvoju bosanskohercegovačke i regionalne kinematografije pružene kroz partnerstvo sa organizatorom Sarajevo Film Festivala, Klas će svaki dan za vrijeme trajanja SFF-a u centru Sarajeva, u blizini festivalskih lokacija, upriličiti degustacije svojih tradicionalnih proizvoda. 

Gosti i posjetioci festivala, kao i svi drugi građane koji se zateknu na ulicama Sarajeva, bit će počašćeni Klasovim  lokumima – Bosanskim, Zlatnim, Rahat lokumom, zatim slatkim asortimanom Sarko, integralnim keksima Fit. Osim toga, volonteri Sarajevo Film Festivala svakodnevno će se hraniti sendvičima iz Velepekare Klas, dok će peciva, pite i somuni biti služeni gostima na zvaničnom festivalskom doručku.

Specijalni gosti Sarajevo Film Festivala imat će priliku da među prvima dobiju limitirano izdanje Bosanskog lokuma, u posebnoj dizajniranoj limenoj kutiji, s geografskim motivima BiH.