ILIDŽA

Pronađena Kuvajćanka koja je nestala na Ilidži

Objavljeno u kategoriji Crna Hronika na 11.08.2017 19:25:28

ILIDŽA

Pronađena Kuvajćanka koja je nestala na Ilidži

Objavljeno u kategoriji Crna Hronika na 11.08.2017 19:25:28Pronađena je 31-godinja državljanka Kuvajta koja je prije tri dana nestala na području općine Ilidža.

Kako saznaje N1, 31-godišnja Huda Alazmi, državljanka Kuvajta je pronađena u stanu mladića s kojim je u vezi prenosi Patria.

Pronalasku Kuvajćanke je prethodila uspješna saradnja Cyber odsjeka FUP-a i MUP-a KS koji su nizom koordiniranih aktivnosti brzo i uspješno pronašli nestalu državljanku Kuvajta.

Podsjećamo, prije tri dana na području općine Ilidža nestala je 31-godišnja državljanka Kuvajta Huda Alazmi, a njena porodica je molila za pomoć svakoga ko ima informaciju koja bi mogla voditi do njenog pronalaženja.

Porodica Hude Alazmi je primijetila njen nestanak ujutru, prije dva dana. Nakon nekoliko sati traženja otišli su u policiju gdje su prijavili nestanak. Nakon toga su se obratili i SIPA-i te Kuvajtskoj ambasadi.

Porodica je istakla da je djevojkin pasoš ostao u stanu koji su iznajmili, dok nema ličnog telefona koji je isključen i zbog toga su strahovali od najgoreg scenarija. 

Huda Alazmi ima 31 godinu, visoka je 157 cm i teška 53 kilograma. Na dan nestanka nosila je bež pantalone i svjetlo plavu košulju.