MIJENJAJMO ŠTETNE NAVIKE

Antistresno djelovanje matične mliječi i ginsenga

Objavljeno u kategoriji Lifemagazin na 20.04.2017 12:38:30

MIJENJAJMO ŠTETNE NAVIKE

Antistresno djelovanje matične mliječi i ginsenga

Objavljeno u kategoriji Lifemagazin na 20.04.2017 12:38:30


Kupuje se bez ljekarskog recepta

Moderni način života ima svoju cijenu koju obično plaćamo najvrednijim ulogom – svojim zdravljem. Pomoć često tražimo na pogrešnom mjestu, okrećući se štetnim navikama. Da bismo se razbudili, unosimo velike količine instant kofeina; kada se osjećamo neraspoloženo, umjesto prirodne pomoći okrećemo se hemiji; kada smo iscrpljeni, za podizanje energije i raspoloženja koristimo energetska pića. Ovakav način života možda ne možemo izbjeći, ali navike možemo mijenjati.

ROYAL ReVITA ® Jelly (matična mliječ 1.000 mg + ginseng) kombinacija matične mliječi i ginsenga, specijalno dizajnirana za situacije svakodnevne fizičke i psihičke iscrpljenosti izazvane brzim načinom života.

U tradicionalnoj medicini ginseng je povezan sa reduciranjem umora, produženjem života, održavanjem vitalnosti, očuvanjem fizičkih i psihičkih performansi i poboljšanju odgovora na stres, kao i za oporavak nakon bolesti (rekonvalescencija).

Obje aktivne komponente djeluju stimulativno, zajednički, podržavajući  jedna drugu na prirodan način, vraćajući organizmu snagu i vitalnost  neophodnu za lakše nošenje sa svakodnevnim životnim zadacima i obavezama.

ROYAL ReVITA® Jelly je posebno indiciran za osobe sa općom fizičkom i psihičkom iscrpljenošću, rekonvalescente kao i osobe povezane sa stresnim situacijama.